Friday, November 03, 2006

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσημη επίσκεψη πραγματοποίησε στην Γκόθαμ Σίτι, ο πρόξενος της Λαϊκής Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης στην Αθήνα Μιχάλης Μακεδνός. Ο κ. Μακεδνός είχε συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς της πόλης και τις τοπικές αρχές, όπου συζητήθηκαν μεταξύ άλλων η εξαγωγή μπουγάτσας, η δημιουργία πρεσβείας καθώς και οι επιπτώσεις στην οικονομία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης, από την τρύπα στην κάλτσα του προέδρου Φιδέ Κόφτο, οποίος δια μέσου του κ. Μακεδνού απεύθυνε μήνυμα στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε η αυτού μεγαλειώτης εγώ στην διπλωματική αποστολή της Λαϊκής Δημοκρατίας της Θεσσαλονίκης στο δεκαεννιά Αστέρων σουβλατζίδικο «Γυροκομείο». «Οι σχέσεις των δύο χωρών ήταν πάντοτε φιλικές και στην πορεία των ετών διέπονται από σύμπνοια αλληλεγγύη στο κοινό μέτωπο εναντίων του κράτους των Αθηνών το στήθος της Αθηνάς και το κονσέρτο σε ντο δίεση για μπαλαλάικα και Τζατζίκι το οποίο ευθύνεται για τα αυξημένα ποσοστά πλατυποδίας στον Άγιο Φλώρο Μεσσηνίας» ήταν τα λόγια το Φιδέ Κόφτο.

6 comments:

Anonymous said...

Η Λαϊκή Δημοκρατία της Θεσσαλονίκης, δια στόματος του Αξιότιμου Προέδρου (μεγάληχαρητου) Φιδέ Κόφτο, και με φερέφωνο εμέ, τον Πρόξενο του κράτους της ΛΔΘ θα ήθελε να απευθύνει τις ειλικρινέστερες ευχαριστίες στο λαό της Γκόθαμ Σίτι και ιδιαιτέρως στο άξιο αυτό τέκνο και εκπρόσωπο της πόλεως, τον Νυχτερίδα Ντακ, με συγχωρείτε, λάθος, το Batman τον εκλεκτό που να τον έχει ο Adam West καλά. Αναμείνατε για τις συγκλονιστικές εξελίξεις, καθώς το προξενικό έργο στο ακριτικό, κρύο και αφιλόξενο έθνος των Αθηνών πρόκειται να λάβει νέες, απρόβλεπτες διαστάσεις, πάντα για τη δόξα και την προβολή της ΛΔΘ.

Anonymous said...

Μπουγάτσα "ο Σερραίος" να μας φέρετε!!! Ναρχισουν οι εξαγωγές!!

kafouroutsos said...

Δεν ξέρω ποιοι νομίζετε ότι είστε και κάνετε πλάκα, άλλα έχω αρχίσει να εκνευρίζομαι. Κατ'αρχήν ποιος πήρε το μαγαζί με τα υδραυλικά δίπλα από τον μπατακόγια και δεν μου είπαν ΄τιποτα? Όλα τελευταίος θα τα μαθαίνω μη γαμήσω. Λοιπόν όπως προείπα αφήστε την πλάκα και τα χαχαχα και χουχουχου και στρωθείτε μπας και γίνετε άνθρωποι επιτέλους. Μα καλά τι κατάσταση είναι αυτή με κάτι τύπους που και καλά λενε ότι δεν ήταν αυτοί που έλεγαν ότι είνα πέρισυ άλλα τελικά είναι αυτοί που διατηρούσαν σκιουράκια στην αυλή με απώτερο σκοπό να τα τραγουδήσουν το σκοπό απο το Τσιπ και Ντέηλ. Εγώ αυτά τα καταγγέλω. Και κάτι άλλο. Μην με τσατίζετε, δεν είμαι καλά

Anonymous said...

Αε Στέλιο μη ζορίζεσαι!!Του Κοτλίδα ήταν κι ο Κοτλίδας ότι δίνει το παίρνει πίσω!!!Πάντως μη νομίζεις αυτοί που έλεγαν πέρισυ οτι δεν είναι αυτοί που λένε οτι είναι φέτος δεν ήταν ποτέ αυτοί που νόμιζες οτι ήταν αλλα ούτε και αυτοί που θα ήταν αν δεν ειχε προηγηθεί η αναπλοήγηση του ταμπεραμέντου των αιώνων.Ησουν εισαι και θα είσαι!

kafouroutsos said...

de milao me athinaious. Paokara ole

Anonymous said...

oti thes lege!egw thessalonikh menw!!!