Thursday, March 22, 2007

ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ













Το Σάββατο 17 Μαρτίου ολοκληρώθηκε η μεγαλειώδης διαγαλαξιακή περιοδεία του συγκροτήματος διαμερισμάτων στην Περαία Κουαρτέτο Μορτάλε» με γκεστ σταρ τον Μπάτμαν, τον πραγματικό. Η περιοδεία διέσχισε όλα τα μήκη και την πλάτη του Λιακόπουλου και κατέληξε στα εξωτικά Γιαννιτσά, όπου τουλάχιστον ρίζα 19829898298-1 αποθέωσαν τους σούπερμάρκετ σταρ της γειτονιάς σας. Οι Κουαρτέτο Μορτάλε συναισθανόμενοι την αγάπη των γιαγιάδων του αναμένεται να παρουσιάσουν και ένα ακουστικό σετ, σε συνεργασία με τον κ. Πόλυ και τέσσερα ανοξείδωτα σκεύη κουζίνας δώρο.

Φωτό 1 Στιγμιότυπο κουλτούρας και τέχνης. Από αγγελία ποίησης

Φωτό 2 Γκεστ Σταρ Μπατμαν

Φωτο 3 Φωνητικά Φιδέ Κόφτο

Φωτό 4 Μαρίνος το παιδί τρομπόνι

Φωτό 5 G.O.D Sexophone

Φωτό 6 Κοντά μας κι ο μοναδικός Στάθης Περίδης

Φωτό 7 Σαβραμίδης η βασίλισσα του χιονιού

Φωτο 8-10 Το μεγαλείο της τέχνης με απλά μαθηματικά

8 comments:

CitizenMac said...

Δε γίνονται αυτά. Απλά δε γίνονται. Το μεγαλείο σας έχει περάσει σε μια άλλη διάσταση που δεν περιγράφεται με τα λόγια ενός κοινού θνητού. Γι'αυτό, θα προσπαθήσω να την περιγράψω εγώ!


...


Κάποια άλλη φορά όμως.

Anonymous said...

Batman μου καλέ, καλέ μου Batman.. πού είσαι εσύ βρε πολυτάλαντο αγόρι; Έσκαβες, λέει τάχα, για το μετρό κι εγώ ταράχτηκα η πατάτα, μην χάθηκες για πάντα, σε καμμιάν απύθμενη λακούβα.
Ρίγη συγκίνησης -τσιριμπίμ τσιριμπόμ- με συντάραξαν ολάκερη, θαρρείς και κατάπια κομπρεσέρ.. Εμ, δεν είναι και λίγο.. Τόσα και τόσα μύρια έτη φωτός ταξίδεψα ξυπόλυτη μες την μπλογκόσφαιρα, για να σκοντάψω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ στο νέο σου ποστάκι. :)
Μα στ' αλήθεια, ποιόν πρέπει επιτέλους να λαδώσω, να μ' ενημερώνει εγκαίρως για τούτα τα ιβέντς; Χμμμμμμμ;

Unknown said...

Αγαπητή Αννίτα σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Μπορείς κάλλιστα να λαδώσεις το αντεράκι μου και θα έχεις απευθείας νέα για τις δραστηριότητες της ΛΔΘ.

*tsiormanos* said...

Μπουααααχαχαααααχαχαχ!!!! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω...θα παώ καλύτερα να φάω ένα ντονέρ και να ψωνίσω από κανένα πανέρ! Πάντως το πουλόβερ κάτω από το κόκκινο φόρεμα του Μαρίνου είναι απίθανο!!! Και νόμιζα πως μόνο ο Στέλιος είχε αυτό το προνόμιο!!...

Anonymous said...

lisi den iparxei pouthena opou den iparxei stin ousia provlima

Anonymous said...

Αδελφέ,
μήπως είσαι Πόντιος και κατάγεσαι από το Χείμαρρο Σερρών;;;

Unknown said...

Όχι είμαι χείμαρρος και κατάγομαι από τον σερραϊκό πόντο

kafouroutsos said...

Mipos gamate kai den to ho katalavei akoma. Apla gamate