Τέχνη

Loading...

Saturday, October 10, 2009

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΕΝΥΣΜε δέος ανυπομονησία κι ένα σκίρτημα στην καρδιά όλη η ανθρω-πότης (βλ. Θεσσαλονιkiss), περιμένει την μεγάλη μέρα της ιστορίας του ανθρωπίνου γένους. Την ήμερα που ο κόσμος θα αλλάξει ριζικά. Την ημέρα όπου η πόλη της Θεσσαλονίκης θα αποκτήσει το νέο της δημαρχείο. Τέλος ποια τα βάσανα, τέλος η στεναχώρια, η ζωή μας γκριζάρει ακόμη περισσότερο, κάτι που ασφαλώς θα μας κάνει πιο γοητευτικούς και θα μας κάνει να νιώσουμε ολίγον τι μικροί Goerge Clooney…s αφού mayor billy φροντίζει και γι αυτό. Δεν μπορούμε εμείς οι θεσσαλονικείς να είμαστε μπάζα. Για τα μπάζα ναι, αλλά πάντα περιποιημένοι και κομψοί, οσάν τον φτερωτό γιατρό, που γοργά ιπτάμενα κι απαλά θα γιάνει τις δόλιες μας καρδιές. Ναι φίλες και φίλες, το νέο Δημαρχίδιο είναι γεγονός, το λέω για να το πιστέψουμε να δακρύσουμε να το φωνάξουμε δυνατά. «Αθήνα γαμημένη, εμείς έχουμε καινούριο δημαρχείο». Ένα έργο πνοής για την πόλη, ένα έργο πνεύμονας ψυχής. Τέλος πια η ταλαιπωρία κι η στεναχώρια, τώρα όλοι θα μπορούμε να πληρώνουμε κλήσεις, τέλη, φόρους, μίζες κ.λ.π, σε ένα ειδυλλιακότατο περιβάλλον, όπου το τίποτα συναντάει το καθόλου. Η Θεσσαλονίκη αλλάζει όψη, μα ποτέ το πλευρό που κοιμάται, η νύφη του Θερμαϊκού γίνεται η ωραία κοιμωμένη, κι ο πρίγκηπας billy έρχεται να την απελευθερώσει, με το φιλί της ζωής, που δεν είναι άλλο από το νέο δημαρχείο. Ένας παλιός δήμαρχος, οφείλει να χει κάτι καινούριο, μιας και το ότι πιο νέο που μας έχει παρουσιάσει στην θητεία του, είναι το πρόσωπό του άνευ μύστακος, δείγμα καινοτομίας και τόλμης, μπροστά στις προκλήσεις του μέλλοντος(Billy γερά το bottox ειν κοντά).

*Στην παραπάνω φωτό απεικονίζεται ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης να κάνει τον Κινέζο

*Τα εγκαίνια του μαυσωλείου, εμ συγγνώμη δημαρχείου, θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 12 Οκτώβρη στις 19.00. Θα είμαστε όλοι εκεί να δηλώσουμε τα αισθήματά μας. Να μερικά από τα προτεινόμενα συνθήματα


ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ Σ’ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ

ΕΝΑ ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΠΟΛΛΑ ΝΕΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ

ΕΙΤΕ ΜΕ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ
ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΘΕΛΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ

ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΕΣΥ ΤΟΥ BILLY ΑΡΧΗΓΕΙΟ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΥΛΕΣ
ΚΟΨΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΛΗΣΕΙΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΓΚΡΙΖΟ
ΔΗΜΑΡΧΕ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΨΗΦΙΖΩ

ΤΟ ΝΕΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ
ΕΝΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΦΟΙΤΗΤΗ

ΕΣΥ ΠΟΥ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΣΟΥ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΚΑΡΕΙΣ
ΕΧΕΙΣ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΝΕΟ ΝΑ ΤΟ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ

23 ΜΥΡΙΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΑΠ’ ΤΟΝ ΔΗΜΟ
ΧΑΛΑΛΙ ΣΟΥ ΕΓΩ ΘΑ ΓΙΝΩ EMO

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΟΙ ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ
Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ή ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΑΡΧΕΣ

1 comment:

Erwtas Stomaxhs said...

χαχαχαχα κλάμα!
Εγώ πάλι προτείνω το εξής:
Όπως όλοι μας ξέρουμε οι Αμερικάνοι δεν είναι καθόλου μαλάκες που κονομάνε από αξιοθέατα νεώτερα σε ηλικία ακόμα κι απ' την γιαγιά μου. Ένα από αυτά είναι το Αλκατράζ ας πούμε.
Νομίζω πως οι νέες φυλακές υψίστης ασφαλείας... ...ε χμμ συγγνώμη, το νέο δημαρχείο που τόσο μεγαλόκαρδα έδωσε στην πόλη μας ο kill Bill και τόσο πολύ μοιάζει να είναι εμπνευσμένο σχεδιαστικά και αισθητικά, από εκείνο το τόσο αγαπητό αξιοθέατο της άγριας Δύσης, μπορεί να παίξει έναν παρόμοιο ρόλο έλξης τουριστών, οι οποίοι δεν μπορούν να πάνε τόσο μακριά για να συναντήσουν κάτι αντίστοιχο!
Συγχαρητήρια στον αρχιτέκτονα, στον εργολάβο και στον εντολέα τους που καταφέρανε να κρύψουνε με τον τσιμεντένιο όγκο του νέου μας συμβόλου, το ταπεινό και χιλιοβραβευμένο κτίριο του βυζαντινού μουσείου Θεσσαλονίκης αλλά και τον καταπράσινο λόφο του Σέιχ Σου που είχαν την ατυχία να βρίσκονται από πίσω του.