Τέχνη

Loading...

Sunday, February 17, 2008

SKIN-AKIA


Είναι μερικές φορές που πραγματικά πιστεύω πως όλος ο υπόλοιπος κόσμος ο οποίος δεν έχει σκαταταγεί στις ένοπλες δυνάμεις αυτής( κι όχι εκείνης της χώρας), είναι πραγματικά κορόιδο, όπως επίσης κορόιδο είναι όλοι όσοι οδηγούν ποδήλατο αντί μηχανάκι. Κι όλα αυτά γιατί πραγματικά ο greek army βρίσκει λύσεις για τους πάντες και τα πάντα (Επιστημονικό όνομα: Ailuropoda melanoleuca) τα οποία και επιζούν σήμερα στα κατακερματισμένα δάση μπαμπού της Κίνας, κινδυνεύοντας όμως με εξαφάνιση. Άγχος για το πετρέλαιο αύξηση τιμών του βαρελιού, αύξηση της τιμής του στην αγορά, πραγματικά μοιάζουν κάτι το ξεπερασμένο. Κι η παάντηση απλή δίπλα σας η λύση πάνω σας η λύτρωση. Συνάμα ο greek army εκτός από το ότι μπορεί να απαλλάξει από τα παραπάνω( αλλά και τα παρακάτω) άγχη, φροντίζει με συνέπεια να συμβάλει από-φασιστικά στην εξοικονόμηση των πηγών ενέργειας του πλανήτη. Έτσι αν σας προβληματίζει το θέμα του πετρελαίου. Πολύ απλά μην Γκαίτε πετρέλαιο! Βγείτε έξω στην φύση, κλείστε τραπέζι στην Βίσση χαρείτε τις ομορφιές της ζωής, αναπνεύστε την κλανιά του διπλανού σας άφοβα χωρίς τον κίνδυνο της ανάφλεξης.

3 comments:

*tsiormanos* said...

xaxaaaaaaxaxaxax kala re srtatodikeio tha se pane mautes tis fwtografies!!! xaxaxaxa!!! pote apolyesai re? krima meta tha xaseis kai ta pronomia..

Klaniaris said...

χαζομσόχαζε μπάτμαν τι πας και κάνεις; είσαι σοβαρός ή χαζομσόβαρος; το ξες πως ενώ ο Ε.Σ. με τις γαμάτες παραλλαγές του παρέχει σούπερ ουάου καμουφλάζ από τον εχθρό,το μπλε μποξεράκι σου μπορεί να αποτελέσει στόχο για τα εχθρικά μαχητικά αεροσκάφ που πετάνε από πάνω;
και εκτός τοις άλλοις είναι ανήκουστο να φοράς μποξεράκι (boxeraki-ξένο προϊόν) εντός ελληνικού στρατοπέδου και να μη φοράς το παραδοσιακό άσπρο ελληνικό σώβρακο με τον εξαερισμό του ελληνικού στρατού.
για να μην μακρυγορώ α...

Anonymous said...

mpatman pou eisai more palio,malaka?(Athinaiki profora)Exeis xathei mwre paliomalaka oyte ena tilefono den pairneis,kala re soufage i gata ti glwssa?imarto re!!!Adeia apolisews pote paireneis re lamogio?Gavroi mounia mounia gamw ton peiraia k.a tetoia wraia,pantws oti kai na lene oi alloi emeena poli mou arese to ple to vrakaki sou