Tuesday, September 30, 2008

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΡΓΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΚΟΒΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΑ



Δεν ξέρω αν σας το είπα αλλά είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στη Θεσσαλονίκη, αυτή την ερωτική πόλη την πιο ερωτική όλου του κόσμου. Και πραγματικά η υποδοχή του κόσμου είναι κάτι το ανεπανάληπτο καθώς είναι γνωστό
Ότι το κοινό της Θεσσαλονίκης, είναι το πιο δύσκολο και απαιτητικό κοινό αλλά όταν το κερδίσεις, έστω και με μισό μηδέν σ’ αγκαλιάζει με την αγάπη του, ή σ’ αγκαλιάζει για να σου κάνει κεφαλοκλείδωμα . Γι αυτό θα ήθελα για ακόμη μια φορά όλοι μαζί να αγκαλιαστούμε, έστω και ψηφιακά, ή αν αγκαλιάστε όποιον έχετε εκεί γύρο σας, τον ίδιο το πιτόγύρο σας δεν χρειάζεται να είμαι μόνος εγώ αυτός που λαμβάνει την θαλπωρή και την ζεστασιά της αποδοχής σας, ας είναι και ο διπλανός/η (τα πάντα κάνω για να γαμήσετε….)
Έλεγα λοιπόν πόσο χαρούμενος είμαι που βρίσκομαι, ζω και εκπληρώνω τις αποστολές μου στην Θεσσαλονίκη στη νύφη του Θερμαϊκού. Περνάμε καλά κι αυτό φαίνεται. Μπερδεύτηκα αυτό είναι για άλλη χρήση, αύριο για την Mενεγάκη . Η νύφη λοιπόν του Θερμαϊκού η Σαλονίκη μας, αλλά πάντοτε είχα μία απορία. Ποιος ήταν ο γαμβρός ; Γιατί τόσα χρόνια ξέρουμε μόνο τον πεθερό; Κι αν δεν υπάρχει γαμπρός να της βρούμε επειγόντως έναν μια χαρά κορίτσι είναι, δεν μπορεί να μένει στο ράφι. Από Πανόραμα και πάνω…
Και δεν θέλω να ακούω βλακείες για υποτιθέμενα προβλήματα του στυλ μία από τις πόλεις με τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργείας κ.α. Καταρχήν η ανεργία δεν αποτελεί πρόβλημα.
Αυτοί που τα λένε αυτά είναι γιατί δεν έχουν καταλάβει τι πραγματικά συμβαίνει. Τι παίζεται γύρο τους, εμ αυτά δεν τα λέει ο Λιακόπουλος. Ίσως γιατί τα αγνοεί και ο Βλαδήμηρος.
Στο θέμα της ανεργίας με μεγάλη μου χαρά διαπιστώνω την ακραιφνή παρουσία πραγματικής πολιτικής βούλησης, την αμέριστη βοήθεια όλων αυτών των αγιών(κάνω το σταυρό μου $) ανθρώπων των αφεντικών(που ο αλογοσκούφης να μου κόβει ένσημα και να τους δίνει offshore) που αν δεν υπήρχαν κι αυτοί να κλείνουν τις επιγχηρήσεις τους, τώρα θα ήμασταν όλοι αναγκασμένοι να δουλεύουμε και φυσικά δεν θα μπορούσε κανείς να παραβρεθεί και στην σημερινή διαδικτυακή χοροεσπερίδα μας, γιατί δεν φαντάζομαι να είστε από αυτούς που δουλεύουνε. Στόχος λοιπόν, με την αμέριστη συμπαράσταση όλων των φορέων είναι το ποσοστό ανεργίας στην Θεσσαλονίκη, που βρίσκεται στο φτωχικό και παρακατιανό 20%(θα μας περάσουν και για τίποτα φτωχόμπινέδες, όχι τίποτε άλλο) να αγγίζει το απόλυτο μέγεθος της τάξης του 100 %. Είδατε πως νοιάζονται γι όλους μας. Έτσι θα καταφέρουμε να φτάσουμε την πραγματικά ουτοπική και αταξική κοινωνία όπου κανείς δεν χρειάζεται να δουλεύει, ούτε και τα ταξί βέβαια, καθώς άπαντες θα είναι άνεργοι. Η απόλυτα ιδεατή μορφή μιας κοινωνίας, ακόμη και σε θρησκευτικό επίπεδο η φάση του «καπιταλγιασμού» (όπως είδαμε και πρόσφατα εξάλλου) Και προσέξτε πως έχει το σχέδιο, το οποίο δεν ολοκληρώνεται εδώ.
Είναι γνωστό το μοτό «Θα κατέβω στην Αθήνα να βρω καμία δουλειά» ε;
Τίποτε δεν είναι τυχαίο. Στην πράξη αυτό γίνεται. Γιατί είναι μέρος του σχεδίου, αυτό είναι το κόλπο. Το θερμαϊκό κόλπο. Να μαζευτούν όλοι οι υπόλοιποι και οι ιππόκαμποι, στην Αθήνα, να δουλεύουν αυτοί και μεις φυσικά να καθόμαστε και να απολαμβάνουμε τις χαρές τις αταξικής θάλασσας, όπως μας είχε υποσχεθεί κι ο Πελεκάνος Μαρξ κι αυτό το καλοκαίρι.
Κορόϊδα χαμουτζήδες

2 comments:

Klaniaris said...

σου βρήκα τη λύση μπατ.

ξέρεις πως όπως εμείς λέμε "θα κατεβώ
αθήνα να βρω καμιά δουλειά" οι αθηναίες λένε "θα ανέβω θεσσαλονίκη να γαμηθώ".

να αρχίσουμε να τις χρεώνουμε (μιας που είμαστε και πολύ γαμιάδες να' ούμ) και να το βγάζουμε το μεροκάματο...

(οι τρεις τελείες είναι προσφορά ξέρεις ποιας εκπομπής...)

Unknown said...

Λες γι αυτό να σκάβουν την μεγαλύτερη σήραγγα της Ελλάδας στα Τέμπη. Για να συναντιόμαστε εκεί και να αφήνουμε τις πόλεις μας άθικτες. Αλλά και πάλι αυτό δεν θα ήταν πολύ συραναγγαστικό . Δεν νομίζω ούτε και εσύ να ήθελες να γαμιέσαι στη δουλειά.
Την εκπομπή την ξέρω. Τέλεια και παύλα δεν λέγεται;