Wednesday, September 12, 2012

ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ vol 2



Μπάτμαν vs Μπατμανίδης

Να πω την αλήθεια δεν έχουν και πολλά κοινά μεταξύ τους αλλά κάτι έπρεπε να βάλω τίτλο να φαίνεται. Επιπλέον το Μπάτμανίδης αν το ακούς πρώτη φορά σου μοιάζει ή για το expansion του Μπάτμαν ή για τον τιμωρό του Panagia Soumela City ή της Κερασούντας. Το μόνο, ίσως, πράγμα που τους συνδέει είναι ότι έλεγα παρασκευή να πάω να δω το μπάτμαν το 3 αλλά θυμήθηκα ότι  είχε Μπάμπη Μπατμανίδη στο 6 dogs  και επειδή 3<6 br="br">
Οχτώ μήνες μετά το πρώτο διπλό στην αθήνα επέστρεψε για το τριπλό ή κάτι τέτοιο. <Παρένθεση> Για όσους δεν έχουν ιδέα ποιος σκατά είναι ο Μπατμανίδης θα ακολουθήσει οποτικοακουστικόν υλικόνν. </Παρένθεση> Το live ξεκίνησε με AC/DC και την εισαγωγή του thunderstruck, αν θυμάμαι καλά αλλιώς μόλις ξεφτιλίστηκα, με σόλο μπουζούκι από το πουλέν της μπάντας, το αγαπημένο παιδί της κερκίδας και πιθανότατα μακρινό ξάδερφο του Αστερίξ. Ντρες κόουντ άσπρο φανελάκι κασκορσέ, που δε φαίνεται. Ο Μπάμπης με κόκκινο αμάνικο για να δείχνει και να δώσει το απαραίτητο βάθος στα δύο καινούρια σουξεδάκια που θα ακολουθούσαν ή ακολουθάγαγαν στα αθηναϊκά.

Η συνέχεια του ήταν η αναμενόμενη. Μόλις οι λιγοστές κοπέλες που υπήρχαν εξαφανίστηκαν σχεδόν όλες, οι υπόλοιποι μαντράχαλοι, που απέμειναν, μπόρεσαν να βγάλουν τη συσσωρευμένη χαζομάρα που κουβαλάνε και να τα σπάσουν όπως έπρεπε. Και επειδή τα σουτιέν είναι mainstream στον Μπατμανίδη πετάνε βερμούδες . Βέβαια, το κοινό μπορεί να είναι ακόμα μικρό αλλά φανατικό.  Ούτε τους Peppers, που πήγε και τόσος κόσμος, δεν τους κερνάνε ποτά πάνω στη σκηνή ψηλά, νταβραντισμένα αγόρια από την Καρδία Θεσσαλονίκης. Να τα λέμε αυτά.

Να την πω και την αμαρτία μου το Gagarin του πήγαινε περισσότερο, του Μπατμανίδη, γιατί είχε γήπεδο το παιδί να απελευθερώσει το ταλέντο του. Οχτώ νταγλάρια που να χωρέσουν στη σκηνή του dogs για; Ενώ στο Gararin που έχει τη άπλα του και ο Μπάμπης έβλεπε γήπεδο μπροστά του μπορούσε να ξεδιπλώσει καλύτερα την ατέρμονη σάχλα του. Και για να μη λένε οι κακές οι γλώσσες, μετά την ξαναδίπλωσε κιόλας γιατί είναι νοικοκυρεμένο παιδί κατά βάθος. Δυστυχώς, στο τελευταίο live δεν ακούστηκαν και αυθόρμητα δείγματα αγάπης προς τον καλλιτέχνη από το κοινό όπως  το “ΠΑΟΚ Θρησκεία Τρομοκρατία…”, “…Μπατμανίδη παίξε τόπι να παραμιλάει όλη η ευρώπη” κτλ γιατί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του mpatskuloi.gr   τον ένα τον πήρε ο ύπνος, πλέον οι άλλοι δύο έχουν γκόμενα και ο τελευταίος το Gagarin. Άσε που δεν είχε και τζάμπα πίτσα.

Θα μπορούσα να γράψω και τίποτα για το live αλλά άλφα δεν έχει νόημα, βήτα αν το δοκίμαζα θα μας γελούσε ο κόσμος και γάμα να πάτε να δείτε μόνοι σας.   Και επειδή  δεν μπορείτε και να τον ακούσετε,  γιατί ο δίσκος “30 χρόνια αποτυχίες” είναι ακόμα στα μπετά, ακολουθεί το οπτικοακουστικόν υλικόνν που λέγαμε. Αυτά από μας.

ΥΓ: Έχω μια σοβαρή υποψία ότι, μαζί με όλα τ’ άλλα, κατά βάθος  κοροϊδεύει και εμάς που τον ακούμε, αλλά και έτσι να’ναι χαλάλι το παοκτσάκι.

www.mpateskuloi.gr

No comments: